жена избира обувки
Мода

ТОП Съвети при покупка на дизайнерски обувки

Дизайнерските обувки са неделима част от гардероба на една добре облечена жена. На по-дълбоко психологично ниво обувките често отразяват персоналноста на собственика си и могат реално да увеличат неговата самоувереност и имиджа, който той се опитва да пресъздаде за останалия свят. Главната улица има много варианти, измежду които можете да избирате, но ако търсите нещо по-различно, пазаруването онлайн за дамски обувки е бърз, лесен и често много по-евтин вариант, отколкото прекарване дълги часове в търсене по рафтовете за подобни дизайни в магазин на главната улица.

Стила е нищо, ако не ви подхожда добре, така че първото нещо, за което трябва да следите не е външния вид, а комфорта. Дизайнерските обувки не трябва да нараняват крака ви( обикновено евтините копия са тези, които водят до пришки и загрубяване на петите). Все пак можете да откриете класически чифт дизайнерски обувки, които ще ви донесат едновременно комфорт и стил. Съществуват много топ дизайнери, измежду които можете да изберете, всеки с уникалния си стил и с преситеност от имена за избор. Едно е гарантирано – има по нещо за всеки вкус.обувки на високи токчета

Какви обувки да изберем

От ботуши до пантофи и от обувки с ремъци зад петата до такива с висок, остър ток, дизайнерските обувки предлагат на проницателния купувач шанса не само да добави към гардероба си стилен чифт от тях, но също и да направи добра финансова инвестиция. Дизайнерските обувки са по същество от много по-добро качество, отколкото евтините и приятни дизайни от главната улица. Качеството на материала е по-добро, обувките са по-скоро ръчна изработка, отколкото слезли от поточната линия и вниманието към детайлите е много по-голямо, отколкото бихте могли да откриете при обикновен чифт дамски обувки. Репутацията на дизайнера зависи от всеки чифт продадени обувки, така че е очевиден опитът му да увеличи тази репутация, отколкото да я намали. Като резултат чифт дизайнерски обувки ще са много по-трайни. Тук се набляга на стила над модата и вероятността тези обувки да са по-удобни за крака ви е по-голяма.

Удобството е от първостепенна важност – какъв да бъде размера?

Добре изглеждащ чифт дизайнерски обувки е безрезултатен, ако те не са удобни. Ако обувката не пасва не само ще бъде некомфортна, но и съвсем няма да изглежда перфектна. Ако пък е прекалено тясна след време ще нарани чувствителните кости на крака и дори може да доведе до гръбначни проблеми, ако има висок ток. Ако сте решили да похарчите прилична сума инвестирайки в дизайнерски обувки има смисъл да бъдете сигурни, че ви пасват перфектно. Онлайн магазините, които предлагат дизайнерски обувки често имат много по-широк диапазон от принадлежности, широчини и размери, така че проверявайте размера си точно преди покупка, за да сте сигурни, че получавате максималното от вашите дизайнерски обувки.

Какъв стил обувки да изберем?

Най-после решихте кой е правилния размер и мярка – сега въпроса е върху избора на верния стил. Всичко това зависи от личния избор и предпочитания, но двата най-очевидни избора са ниските обувки или тези с ток. Токовете удължават крака и могат да бъдат изключително елегантни. Въпреки това не е нужно да търсите непременно високи до небето обувки тип „Стилето”. Класически чифт ниски кокетни токове може да ви даде достатъчна височина за да изглежда вашата пола по- елегантна, бизнес костюма по-елегантен или чифт дънки малко по-женствени. Високите токове са най-доброто за чар и перфектни за комбиниране с по-формално нощно облекло или очарователно облекло за парти. С високи токове поставяте ударението върху външния вид, но това не трябва да жертва комфорта. Дори със „Стилето” основните правила за мярка и широчина остават същите.

Сезонът също може да диктува стила, който избирате. За лятно облекло, чифт отворени при върха сандали или класически такива с ремъци зад петите е чест избор и всички дизайнери включват летни стилове в техните колекции. Отново всичко опира до личния стил, но най-популярния стил обикновено включва ниски кокетни токове за да се придаде чар на по-небрежен стил.

Най накрая при избор на дизайнерски стил уверете се, че си имате работа със сайтове, които са регистрирани като официални за облеклото на дизайнера, от когото се интересувате. По този начин може да избегнете да бъдете изиграни за покупка на евтини имитации и да се уверите, че вашият перфектен чифт дизайнерски обувки са оригинални.

Иначе е предприемчив – неможе да му се отрече.