Мода

Привлекателни, равни дамски обувки

  Обувките, които сте избрали за вашата сватба трябва да отговарят на много условия. Те трябва да са удобни, красиви и да подхождат на вашата официална сватбена рокля. Когато високите токове не подхождат, някои булки мислят, че никога не ще успеят да намерят привлекателни равни обувки; те се заблуждават обаче, защото някои страхотни стилове са под ръка.

Много причини съществуват, поради които една младоженка може да реши да носи равни обувки за нейната сватба. Церемония и може да бъде на трева или пясък и тя може да иска да е сигурна, че обувката и няма да потъне в земята. Ако годеникът не е много по-висок от нея, много булки смятат, че ниската обувка е важна за сватбените снимки. А може би вие просто искате да ви е комфортно. В моя случай една от шаферките ми мъдро изрази мнение, че аз не знам как да ходя грациозно на токове и моя сватбен ден със сигурност не е деня, на който трябва да се науча! ( Това беше добър съвет – Аз отидох с ниските обувки, класически чифт на Kenneth Cole бели копринени ниски обувки с малки скроени панделки.)

Независимо кой е сезона, винаги ще има чифт ниски обувки, подходящи за вашата сватба. В повечето случаи младоженките предпочитат да бъдат с булчински обувки от материал, които подхожда на бялото или слонова кост цвят на нейната рокля. Няма обаче правило, което да твърди, че не може да разнообразите вашите сватбени обувки. Това е особено вярно, ако носите широка в долната част рокля, тъй като вашите гости трудно ще виждат обувките така и така. Смело изберете ниски, елегантно сребристи или златисто копринени, или бъдете наистина дръзки и носете ярко червена копринена обувка (стил обувка с прозиращ палец ще е прелестна).

Не всяка младоженка прегръща идеята за носене на ниски обувки за сватбата и, особено тези, които го правят само за да не стоят по-високо от бъдещия си съпруг. Дори и ако по принцип сте любител на “stiletto”, все още можете да откриете ниски обувки, които са стилни и изискани. Съществуват няколко дизайнери на обувки за младоженци, които се специализират в ниски обувки с много ивици и ремъци като Stuart Weitman (те също са добри за майката на булката, която желае удобна обувка, която да подхожда на облеклото).

[Привлекателни обувки] Обикновените обувки също могат да бъдат променяни, за да изглеждат по-специални. Ако откриете чифт обувки, които са много удобни, но имат нужда от повече окраски, купете ги и решете да ги украсите, за да бъдат те съобразени с останалата част от сватбената ви свита. Булките харесват блясъка и много от тях ще добавят някакъв акцент с кристал или изкуствен диамант към сватбените си обувки, като допълнение към техните кристални сватбени бижута. Всичко което трябва да направите е да изберете елемент от сватбените си бижута, който наистина харесвате, като например малко кристално цвете и да го прикрепите към върха на обувката. Това е особено добра идея за булки, които носят копринени ремъци за сватби на плажа. Малка искра ще направи обикновената обувка да изглежда елегантна.

Веднага щом започнете да търсите ще разберете, че има много и приятни на външен вид ниски дамски обувки на разположение. Възползвайте те се от опита на Bridget да помага на клиенти да избират бижута и аксесоари.

Кристалните сватбени бижута са чудесен начин да блеснете на вашия сватбен ден.