За дома и градината

Практичност в апартамента. Знаете ли как да направите своят дом практичен?

Правилното обзавеждане на банята е ключов момент за повече уют и хармония в дома

Знаете ли къде да поставите смесители за баня, тоалетна, мивки за баня и други. Независимо дали говорим за шкафове, за баня, за кухня, за мивки за кухня или за нещо друго, то е добре да знаем къде да поставим всичко. Така ще запазим място и ще сме оптимални. Чрез смесител за кухненска мивка вие можете да спестите разход за вода.

Как обаче да спестите и място чрез смесители за кухня, които се вграждат?

Има няколко прости правила при обзавеждането и поддръжката на банята.

Какво можете да направите за да изглежда банята ви добре. За да е по-лесна за почистване, вашата вана е добре да има линейни сифони. Чрез тях, тя ще може да се оттича лесно и бързо. В същото време не забравяйте и за линейни подови сифони. Ако нямате вана, то не се притеснявайте, можете да поставите душ кабина и смесители за вграждане. Едни красиви и модерни смесители за вграждане с цена по вашият джоб, могат да ви спестят, както място, така и пари.

Смесителите, като цяло пестят консумация на вода. Освен това в една душ кабина, можете да поставите и хидромасажни панели. Те могат да ви отпуснат след дългия работен ден. За малки бани е важно да пестите място. Ето защо заложете на уреди за вграждане. Такава може да бъде една тоалетна чиния моноблок.

Имайте предивд, че е добре около 70 см. пред тоалетната чиния да са свободно място.

За да постигнете това, заложете на уреди за вграждане. Бидетата също трябва да имат подобно пространство пред себе си.

Мивката и умивалника, трябва да имат пространство пред себе си от поне 15 см.

В същото време можете да заложите и на термостатни смесители, които са красиви и мраморни. Стените също могат да бъдат от материал, който е водоустойчив. Такъв може да бъде камък, мрамор или плочки. Пода може да бъде от дърво, което е проектирано да не пропуска вода.

Вижте актуалните оферти за обзавеждане за баня в сайта на Герака от този линк: https://www.geraka.com/obzavejdane-za-banya