Семейство

Подарък за свекървата – ето че се случи!

Надявам се, че няма да ви хрумне колекция от вицове за свекървите, освен ако сте сигурни, че действително ще я разсмеете, но не разчитайте много на това. Отношенията снаха –свекърва не са се променили драстично през времето, така че следвайте етикета независимо какво мислите по въпроса. Може да проявите оригиналност при собствената си майка, но при свекървата се прави също като при тигъра – гладене по посока на косъма. Така че внимавайте, ако не искате да изпортите празника.
Ако свекърва ви младее и при всеки повод се мъчи да доказва това, не я разубеждавайте. Тя все още се чувства млада жена и това е супер. Така че можете да й подарите

парфюм само в случай, че й е любимият

или маркова козметика. Всъщност защо не цялостен абонамент за спа център, ако можете да си го позволите. В никакъв случай крем против бръчки- това ще влоши позициите ви прекалено много. Или други продукти все в същия намекващ характер, че е време да се оттегли от сцената. Това не решавате вие!
Ако пък тя действително иска да се отегли от светския живот и вече е на тема „семейно огнище“, спокойно може да се спрете на сервиз или последните викове в кухненската техника. Пазарът бълва всевъзможни продукти и само трябва да се бръкнеш в джоба. Разбира се, трябва да си наясно с предпочитанията й, но като втора майка се подразбира, че ги знаеш.

Доста лесно става, ако свекървата е дама-колекционерка. Няма никакви проблеми. Поднасяте смело

своя принос към колекцията й

и всичко е на 6. Стига, разбира се, колекцията да не включва екзотични птици и животни. Дано са цветя или видове салфетки и панери. Най-много възглавнички.
Когато живеете под един покрив е малко по-сложно, защото подаръкът трябва да е личен, тъй като по какъвто и семеен уют да си пада ще излезе така, че празникът е общ. Тогава направете подарък, който е специално за нейната стая – вие отлично я познавате и знаете какво точно липсва в нея.
Подарявайки нещо специално за майката на съпруга си, вие всъщност си правите личен подарък. Това е възхищението в очите на любимия и той знае как най-добре ще ви се отблагодари. Вие също.