За дома и градината

Не е трудно да изберем правилните плочки за баня

Чудили ли сте се понякога защо има толкова много модели плочки за баня? Защо са всички тези цветове, нюанси, повърхности? Въпросът, разбира се, е риторичен – колкото хора има по-земята, толкова различни вкусове би могло да има, съответно и толкова плочки за баня, които да задоволят техните потребности.

Някои харесват по-малките плочки за баня – това са по-класически настроените хора, те държат на традициите в някаква степен и се придържат към вече създадените, един вид норми. Какво имам предвид, например трябва да правят малка по размери баня, съответно взимат малки по размер плочки за баня, в това има логика все пак.

Има и други разбира се, които са винаги отворени към новото и те се стремят винаги да са на грабена на вълната, взимат винаги най-новите плочки за баня, последния писък на модата, както се казва, за банята. Този тип потребители, четат списания, новини за бани, ревюта на изложения на фаянс и т.н., след това взимат нещо, което е актуално към момента, например модел плочки за баня от текущата година.

Може да разгледате няколко модела плочки тук: https://bit.ly/3pkilsj

Третия тип потребители, не се интересуват от никакви тенденции, моди или течения в банята. Те разлгеждат внимателно и избират тези плочки за баня, които им харесват. Обиконовено, този тип хора са много спокойни и уверени в избора си, при тях няма момент на колебаене, те харесват даден модел плочки за баня и си го взимат, случва се нещо като любов от пръв поглед. Те знаят, че са намерили това, което търсят и не е необходимо да обикалят повече по магазини за баня, или пък да продължат да сърфират из интернет в търсене на по-добри от техните плочки за баня, просто защото са уверени в избора си.

От кои тип потребители ще бъдете вие, няма значение – удоволствието и вълнението от избора на нови плочки за баня, винаги е едно и също.В крайна сметка го правите, защото реновирате жилището си, а това носи радост на всички, било то скептичи, иновативни или непукисти, новата баня си е нова баня.