Мода

Какво ново сред морето и обувките?

Работейки всеки ден и сблъсквайки се постоянно с различни отговорности и задължения, всички ние трепетно броим оставащите дни до така желания отпуск. Една част от хората го прекарват качвайки се на планина, други пътуват извън страната, трети пък залагат на морето и неговото магическо сияние и лечебни свойства.

Гларусите и сблъскването на вълните притежават силна притегателна сила и от векове насам привличат хората към себе си. И за бъде така бленуваната почивка напълно ползотворна и удовлетворяваща, сме се погрижили да ви покажем и препоръчаме какви точно обувки да вземете със себе си. Както предполагаме, че се сещате, на първо място във вашия багаж задължително трябва да отделите място на добрите стари бразилски джапанки. Изключително типични и класически, те са най-подходящият избор за плажа, а защо не и просто за разходка по крайбрежната улица. Съобразно предпочитанията на всеки, магазините предлагат както напълно изчистени, така и разноцветни модели, които създават излюзията, че си попаднал между лъчите на дъга. Тяхното най-силно предимство безспорно е удобството и небрежността, които те излъчват. Най-предпочитаните от тях остават тези с пръст по средата и цветни мотиви на ходилото.

Веднага след тях се нареждат и техните най-добри приятели – бразилските сандали. Изработени от силиконови материали и олекотено ходило, те са следващият фаворит на всички плажуващи, а и не само. Комфортът и лежерността, които създават позволява да се носят дори и в града. Освен цветните такива, ретро моделите все повече настъпват на пазара и биват харесвани от потребителите. Те успешно се комбинират с дънкови, къси панталонки и потник, а както и с дълга ежедневна рокля или пола. Стопроцентов любимец на представителките на нежния пол между сандалите са моделите със сърца или различни индийски орнаменти, които придават загадъчност и мистериозност.

Независимо коя ще бъде избраната от вас дестинация за релакс, бъдете сигурни, че ако обувките, изброени дотук присъстват в куфара ви, то тя ще бъде със сигурност успешна. „