Хоби

Какви подаръци за ергенско парти винаги ще са на мода


Лятото е сезонът на сватбите, което значи, че моминските и ергенските партита са често срещано явление. Както момичетата, така и момчетата търсят креативни идеи, които да им помогнат да направят вечерта незабравима. Няма две мнения по въпроса, че организацията на подобно забавление отнема известно време подготовка.
Има обаче няколко чудесни идеи за подаръци за ергенско парти, които са на практика вечни. Тяхната актуалност никога не стои под въпрос, защото са безценни към всяко мъжко събиране.


Тематични чаши


Това е не само супер подарък за ергенско парти, а и нещо, което на практика може да се използва при различни поводи в мъжки компании.
Чаши за шотове и вино или халби за бира, изборът е огромен, а вариантите всестранни. Няма две мнения по въпроса, че това е ефектна изненада, която господа от различни възрасти биха приветствали с отворени обятия.


Подаръкът за тази специална вечер би бил още по-невероятен, ако към чашите се добави и бутилка от съответния алкохол предназначен за тях.

Торта с ексцентрична форма


Чудесен подарък за ергенско парти е торта в специфична форма или с определена картинка. Мъжете обичат по-грубовати шеги, които да разведряват настроението и да им остават във времето като хубави спомени. Обичайно тортите са с женски форми или с картинки на жени, които са облечени като медицински сестри, учителки, полицайки и т.н.
Всичко това със сигурност ще бъде запомнящо се и ще направи ергенската вечер невероятна смешна, а и вкусна.

Тениски с щампа


Както при жените, така и при мъжете тениските за партита като ергенското са незаменими. Те показват кой е младоженецът, кой е кумът, кои са шаферите и т.н. най-различни забавни надписа могат да се измислят, за да провокират ако не бурен смях, то поне широко усмивка.
Представителите на силния пол обичат да се шегуват и го правят смело. Подаръци за ергенско парти, които са свързани с хумора без съмнение ще попаднат в десятката.
Да дадем предложение за подарък за ергенско парти, което да засяга дори отчасти някоя от горепосочените идеи, би било от полза, на онзи, който организира купона на бъдещия младоженец.

Колкото повече нестандартни неща присъстват в тази последна вечер на неженен мъж, токова по-хубава ще се запечата тя в съзнанието на всички присъстващи.