Дизайнерски дрехи Мода

Как да носим тениски, без да изглеждаме прекалено неглиже?

Обикновено, слагаме дамски тениски за по-неофиционална обстановка, със сигурност, не някоя гореща секси среща, а по-скоро, за да спортуваме, преди разходка, у дома…В същото време, последните модни тенденции на 2017 година провъзгласиха правилото за спортна естетика и във висшата мода анцунгът и много други спортни дрехи започнаха да се възприемат като официални или поне подходящи за светски събития и излизания. Впечатлени от това ново, нестандартно мислене за модата, ние се замислихме за възможните вариации, в които тениската като вид дамски блузи може да се носи и в по-официална среда или поне да не ни прави с чак толкова неглиже визия. В крайна сметка, измислихме няколко варианта за атрактивни и секси, включващи дамски тениски.

Тениски с дамски сака

Това не е ново предложение или нещо странно, което да ви направи свръх голям впечатление. Много дами залагат на подобен спортно-елегантен стил, за да се чувстват едновременно на място и удобно в офиса и изобщо в работата. Хубаво е да подберете обаче правилната материя на любимите дамски сака, защото не всяко от тях ще пасне на тениска. Избягвайте да комбинирате велур с памучни дамски блузи, например.

Дамски поли тип молив с тениски

Идеалният вариант за секси визия, но не прекалено претенциозна, тя се допълва чудесно и с чифт добре изваяни във фитнеса крака. Хубаво е да помислите за обувки в стил мокасини, защото те са толкова неутрални, колкото е и цялостната ви така изградена спортно-елегантна визия.

Тениска с панталон с ръб

А тези дамски панталони, между другото, са супер модерни напоследък. Те са прави и с широки крачоли, пристигащи да заменят класическите за последните модни сезони панталони тип цигара с тясна кройка. Тениската в случая обаче задължително трябва да е тясна и впита по вас.