Козметика и здраве

Грим като на Никол Шерцингер

Как коя Никол – Шерцингер разбира се! Екзотичната красавица с горещо тяло и секси глас дължи голяма част от красотата и излъчването си на изкусния макиаж. Попдивата от Хонолулу никога не се разделя с яркия си грим, който акцентира върху бездънните й черни очи. Всяка жена е красива по своему и няма нужда да копираме едно към едно образа на г-ца Шерцингер, но нищо не пречи да заимстваме от нейния ефектен и главозамайващ стил.

Магнетичен поглед

Опушеният грим е на пика на модата, но при 33-годишната Никол е заменен от широка и идеално оформена очна линия. По този начин зрително се удължава окото. Цветът на сенките е графит, който почти никога не излиза на мода и е особено актуален през сезон Зима 2017. И съвсем правилно не се използват никакви други оттенъци. Червилото в цвят nude смекчава образа. Скулите едва са докоснати с розово-прасковен руж. Специално внимание заслужават идеалния тон на лицето и подчертаните вежди.
Това е най-важното във всеки грим!
Тонът на лицето е платното, върху което създавате картина, а веждите са нейната рамка – затова трябва да бъдат перфектно оформени и акцентирани. И разбира се – да подхождат по цвят и на косите, и на цвета на кожата.

Макиаж по ноти

Технологията на грима ала Никол Шерцингер е повече от лесна. Най-важни са очите – искрящи, вълнуващи, приковаващи вниманието. За тази цел ви трябват само двойка сенки, молив и спирала.
Оцветете зоната под веждите с неутрално-бежови сенки. Горния клепач до костта под веждите подчертайте със сенки в бледо сив цвят (или кафеникаво – по избор). Тяхната задача е да придадат дълбочина на погледа. С графитено сив молив очертайте широка и дълга очна линия на горния клепач. Много внимателно я размажете. По същия начин подчертайте долния клепач. Изберете спирала за обем и ако е необходимо заложете на изкуствени мигли. Всичко останало няма нужда от обяснения леко червило и руж са достатъчни. Този макиаж е колкото лесен за изпълнение, толкова ефектен и сексапилен!
А докато го правите, си пуснете някой страхотен хит на палавата Никол, например лятната мания Right there, и бъдете сигурни, че гримирането върви по ноти!