Дамска обувка
Дизайнерски дрехи

Най-големите грешки, които правим при обличане

Дамска обувка
Дамска обувка Аквамарин

Със сигурност страстта към модата от страна на жените в повечето случаи се смята за огромен техен плюс в живота, но все пак е важно да отбележим, че както добре знаем, всяко правило има своите изключения. За съжаление не винаги, когато избираме своите дрехи за деня, получаваме крайния резултат, в който сме се целил в самото начало. Без значение дали това се случва неволно или съвсем умишлено, тези толкова нередки недоразумения, които се получават с начина на облекло, с пълно право могат да се канонизират като истински модни престъпления. Но за да се избегнат тези проблемни ситуации, е важно всички ние да хвърлим по един поглед на днешната статия, която отразява едни от най-големите грешки, които правим, когато се обличаме.

Случвало ли ви се е някога да срещнете жена, която някак си се губи в пространството и дори се слива с околните?

Обувки и аксесоари, но какви?

Обикновено това се получава, тъй като повечето от нас може би не си дават сметка, че освен с обувките и аксесоарите, ние трябва да правим съпоставка между дрехите и цвета на косата си.

Обувките, които аз лично препоръчвам са тези на Аквамарин. Първо, защото са много качествени и второ, защото са много стилни. Имат много красиви модели на ток и на платформа. Ето и връзки към обувките и сандалите им:

Какъв да е цвета на косата?

Също така трябва да се доверявате само на качествени продукти за коса, а не фалшификати. Груба грешка е ако имате боядисана бяло руса коса и се облечете в жълтеникава или бяла рокля, тъй като по този начин вие не само не акцентирате в никоя част на тялото си, но и напълно неутрализирате визуално себе си. Същото се отнася и за по-ярките и щури цветове, като червено, синьо, лилаво и други. Ако сте от тези дръзки жени, то никога не бива да обличате също толкова шарена дреха върху себе си. Appros са едни от малкото дистрибутори в България, от които може да се вземе нещо наистина качествено и хубаво.

Бижута, но какви?

Второто почти толкова фрапиращо нещо, е именно окичването с твърде много бижута. Всички модни стилисти по света и у нас ще потвърдят, че без значение от размера и вида на конкретното бижу, никога не трябва да се носят повече от един чифт такива. Например, в случай, че имате рокля с повече декорации и украшения, не е за предпочитане изобщо да носите бижу, но ако все пак държите, тогава заложете на по-фино и изчистено колие. А ако сте облечени в по-семпъл тоалет, в такъв случай може свободно да експериментирате и с по-обемисти и тежки гердани, но в разумна граница, разбира се.

Какъв е поводът?

Липсата на каквото и да било съобразяване на облеклото ви с конкретния повод, на който ще присъствате, е много съществена грешка. Винаги проверявайте предварително дали има специален дрескод или е на свободна тема. Никога не посещавайте официално събитие, облечени неглиже, защото ще се сметне за несериозно отношение.