Мода

10 дрехи, които ще направят всяка дама неустоима за мъжете

Малка черна рокля

Това е задължителен елемент от гардероба на всяка дама.  С нея можете да отидете на официално събитие или да бъдете небрежна на първата си среща, но да излъчвате елегантност.

Високи токчета

Всяка жена има нужда от официални обувки. Високите токчета са идеални за целта. Те издължават силуета, правят стойката ви по-изящна и ви карат да излъчвате сексапил.

Нещо в червен цвят

Червеното е известно като цвета на страстта. Затова не и учудващо, че то привлича мъжкото око.  И това е  доказано с научни изследвания, в които мъжете признават, че дама, облечена в червено е много по-привлекателна.  Можете да привлечете вниманието на господата дори само с червено червило.

Голи рамене

Това е частта от женското тяло, което най-чувствителна и изкушаваща. Малко по-разкроените блузи, показват повече части от тялото ви, без това да бъде вулгарно.

Прилепнала рокля

Границата между това да бъдете вулгарни и привлекателни се крие в показването на плът. Можете да носите прилепнала рокля по цялото си тяло и отново да изглеждате неотразими и хващащи окото.

Кожено яке

То никога не е излизало от мода.  С него ще си придадете малко по-бунтарски и вид, а това определено е привличащо.

Дантела

Едва ли има по-романтичен и универсален плат от дантелата. Тя може да бъде нежна, секси, съблазнителна.  Формата зависи от ефекта, който искате да постигнете.  Само малко детайли от дантела и ще постигнат и трите ефекта за нула време.

Гол гръб

Роклите с гол гръб, както и блузите, са чудесен начин да привлечете мъжкото око, без това да бъде натрапчиво или безвкусно.  Освен това, винаги ще бъдат на мода.

Сини дънки и бял топ

Понякога класическото е точното попадение, от което се нуждаете. Сините дънки с бял потник, тениска, риза или друг вид топ са били винаги привлекателна визия, а и със сигурност разполагате с тях в гардероба си.

Спортно облекло

Вярно е, че не се чувствате особено привлекателни, когато се потите във фитнеса. Истината е, че много мъже намират това за страшно привлекателно.

Източник: Онлайн магазин kapere.com