За дома и градината

Да изберем подходящите мебели за дома си е доста трудна и отговорна задача

Да изберем подходящите мебели за дома си е доста трудна и отговорна задача. Трудна, защото ни се иска те да не са прекалено скъпи, но да са модерни и удобни и да се вписват идеално в представите ни за мечтаното от нас жилище.

Разглеждаме списания и си мечтаем да обзаведем уютен и красив дом, на който всички ще завиждат и в който ще се чувстваме добре.

Спални комплекти от Maxmebel.eu: https://bit.ly/2VQ1cKI

В търсене на идеалните мебели обикаляме из магазините, но понякога да покупката готови мебели може да не е най- удачния вариант. Жилищата ни са малки или пък нестандартни и дори и да открием мечтана мебел в магазина, тя може да не отговаря на размерите на нашето жилище.

Гардероб "Сиена" Н
Гардероб „Сиена“ Н

Ако и вие сред тези от нас, за които покупката на готови мебели не е най- добрият вариант, можете да се ориентирате към някоя от многобройните фирми, произвеждащи мебели по поръчка. Така ще спестите време и нерви, които неминуемо ще изразходите, ако търсите готови мебели.

Единственият недостатък на мебелите по поръчка е, че трябва да почакате известен период от време, за да ви ги изработят. Но пък за сметка на това ще имате точно тези мебели, за които сте си мечтали.

Никой не отрича покупката на готови мебели, но понякога са ни необходими мебели, различни от стандартните, които се предлагат в магазините. Нужен ни е малко по-различен дизайн или пък цвят, който да подхожда на цялостния интериор на дома ни и е понякога е особено трудно да ги открием.

Затова ако не ви се иска да купите мебели, които не ви харесват се обърнете към фирма произвеждаща мебели по поръчка. Така няма да се притеснявате, че мястото няма да ви стигне или пък че трябва да закупите и шкафчетата, които не са ви необходими.

Избирайки мебели по поръчка вие ще имате свободата да решавате колко шкафа са ви необходими, на каква височина да са те и искате ли допълнителните нощни шкафчета на спалнята или не.

Мебелите ви ще са изработени по точни размери и няма да има празни пространства, които да дразнят окото.

Можете да ги поръчате като се съобразите с височината си, за да не ви се налага да се протягате да вземете нещо от горния рафт.

Когато поръчвате мебели вие имате възможност да изберете както материала от който да са изработени, така и цвета който ви е нужен. Попитайте представителите на фирмата и те ще ви предложат няколко варианта, от които можете да изберете подходящия за вашия дом.

Искате вграден гардероб или кухня с по- специални размери и височина? Спалнята, която ви е необходима не се предлага в такива размери по магазините или не можете да откриете мечтаното детско обзавеждане?

С мебели по поръчка няма невъзможни неща. Единственото, което трябва да направите е да посетите фирма, предлагаща изработка на мебели и ще имате дома, за който сте си мечтали. Всичко в жилището ви ще е изработено според вашите желания и изисквания. Готовите мебели ще бъдат доставени и монтирани на място от специалистите, без да се налага вие сами да се мъчите да ги сглобявате.